Referencia: 029008
Marca: Teijeiro Selección
Xamón porco celta reserva
Pezas de entre 7 e 8 kg de xamón de porco celta 100% cunha curación mínima de 24 meses e certificado por Asoporcel
Referencia: 029008
Marca: Teijeiro Selección
Pezas de entre 7 e 8 kg de xamón de porco celta 100% cunha curación mínima de 24 meses e certificado por Asoporcel
Referencia: 010022
Marca: Teijeiro
Peza envasada de arredor de 490 gramos de chicharróns prensados de porcos criados no val de Sarria
Referencia: 029039
Marca: Cercel
Paquete cunha peza envasada de salchichón Cercel de porco 100% celta de 370 gramos de peso e garantía de Asoporcel
Referencia: 029015
Marca: Teijeiro Selección
Cada peza de Lacón fresco de porco celta pesa arredor de 6,5 kg e leva a garantía 100% porco celta de Asoporcel
Referencia: 029026
Marca: Cercel
Paquete con envase interior con 4 chourizos de porco 100% celta e arredor de 360 gramos de peso
CRIADAS E SACRIFICADAS EN SARRIA - GALICIA
Dende finais dos anos 60 Cárnicas Teijeiro selecciona o seu gando, criado e sacrificado no val de Sarria, o cal pasa rigorosos controis, garantindo así todas as garantías sanitarias no proceso, dende...
Máis informaciónDende principios dos anos 90 ata os nosos días a raza de Porco Celta percorreu un longo camiño, comezando pola esperanza de supervivencia ata ter a certeza de regresar ao seu lugar natural en...
Máis informaciónDende mediados dos anos oitenta, Cárnicas Teijeiro selecciona o mellor gando, que vemos cos nosos propios ollos nacer, criarse e como son sacrificados, a súa alimentación...
Máis informaciónCRIADAS E SACRIFICADAS EN SARRIA - GALICIA
Dende finais dos anos 60 Cárnicas Teijeiro selecciona o seu gando, criado e sacrificado no val de Sarria, o cal pasa rigorosos controis, garantindo así todas as garantías sanitarias no proceso, dende...
Máis informaciónDende principios dos anos 90 ata os nosos días a raza de Porco Celta percorreu un longo camiño, comezando pola esperanza de supervivencia ata ter a certeza de regresar ao seu lugar natural en...
Máis informaciónDende mediados dos anos oitenta, Cárnicas Teijeiro selecciona o mellor gando, que vemos cos nosos propios ollos nacer, criarse e como son sacrificados, a súa alimentación...
Máis informaciónCRIADAS E SACRIFICADAS EN SARRIA - GALICIA
Dende finais dos anos 60 Cárnicas Teijeiro selecciona o seu gando, criado e sacrificado no val de Sarria, o cal pasa rigorosos controis, garantindo así todas as garantías sanitarias no proceso, dende...
Máis informaciónDende principios dos anos 90 ata os nosos días a raza de Porco Celta percorreu un longo camiño, comezando pola esperanza de supervivencia ata ter a certeza de regresar ao seu lugar natural en...
Máis informaciónDende mediados dos anos oitenta, Cárnicas Teijeiro selecciona o mellor gando, que vemos cos nosos propios ollos nacer, criarse e como son sacrificados, a súa alimentación...
Máis informaciónATESOURANDO SABIDURÍA DENDE 1963
Cárnicas Teijeiro comezou como unha empresa familiar dedicada á produción artesanal e venda de embutidos en Sarria, unha pequena localidade de Galicia, etapa do Camiño de Santiago a 440 metros de altitude sobre o nivel do mar e a 112 km de Santiago de Compostela.
Hoxe, con máis de 50 anos de experiencia e xa na terceira xeración, podemos considerarnos un referente na creación de sabor tradicional. Traballamos frescos, salgados e embutidos de alta calidade, todo o noso xénero é apto para o consumo de celíacos e está avalado polos rigorosos controis de calidade aos que o sometemos.
A filosofía da nosa empresa segue a ser unha técnica totalmente artesanal que vai acompañada de coidado, agarimo, traballo e paixón, coidando detalladamente cada fase do proceso, sendo este o noso selo e sempre tendo presente o noso legado que non podía ser outro que a elaboración sen conservantes nin colorantes, o uso de tripas naturais e as afumadas con leña de carballo natural, razóns polas que os produtos de Cárnicas Teijeiro son eloxiados polos nosos clientes.
As razas coas que traballamos son Porco Branco e Porco Celta en porcos, e Tenreira de raza Rubia en vacún, o Porco Celta 100% autóctono de Galicia.
ATESORANDO SABIDURÍA DENDE 1963
Cárnicas Teijeiro comezou como unha empresa familiar dedicada á produción artesanal e venda de embutidos en Sarria, unha pequena localidade de Galicia, etapa do Camiño de Santiago a 440 metros de altitude sobre o nivel do mar e a 112 km de Santiago de Compostela.
Hoxe, con máis de 50 anos de experiencia e xa na terceira xeración, podemos considerarnos un referente na creación de sabor tradicional. Traballamos frescos, salgados e embutidos de alta calidade, todo o noso xénero é apto para o consumo de celíacos e está avalado polos rigorosos controis de calidade aos que o sometemos.
A filosofía da nosa empresa segue a ser unha técnica totalmente artesanal que vai acompañada de coidado, agarimo, traballo e paixón, coidando detalladamente cada fase do proceso, sendo este o noso selo e sempre tendo presente o noso legado que non podía ser outro que a elaboración sen conservantes nin colorantes, o uso de tripas naturais e as afumadas con leña de carballo natural, razóns polas que os produtos de Cárnicas Teijeiro son eloxiados polos nosos clientes.
As razas coas que traballamos son Porco Branco e Porco Celta en porcos, e Tenreira de raza Rubia en vacún, o Porco Celta 100% autóctono de Galicia.
OBSESIÓN E COMPROMISO COA CALIDADE
Dende 1963 ofrecemos aos nosos clientes a mellor selección de materias primas de porco cun amplo catálogo de produtos de alta calidade elaborados e curados con mimo e coidado. Entre ...
Máis informaciónDende o inicio da recuperación da raza de porco celta, fomos pioneiros en trasladar a tradición e experiencia de salgados e embutidos ao porco celta e devolver o sabor ás casas ...
Máis informaciónO coidado tanto na cría como na alimentación permítenos ofrecer unha excelente carne de tenreira de raza rubia. A nosa carne presenta o equilibrio axeitado entre...
Máis informaciónOBSESIÓN E COMPROMISO COA CALIDADE
Dende 1963 ofrecemos aos nosos clientes a mellor selección de materias primas de porco cun amplo catálogo de produtos de alta calidade elaborados e curados con mimo e coidado. Entre ...
Máis informaciónDende o inicio da recuperación da raza de porco celta, fomos pioneiros en trasladar a tradición e experiencia de salgados e embutidos ao porco celta e devolver o sabor ás casas ...
Máis informaciónO coidado tanto na cría como na alimentación permítenos ofrecer unha excelente carne de tenreira de raza rubia. A nosa carne presenta o equilibrio axeitado entre...
Máis informaciónOBSESIÓN E COMPROMISO COA CALIDADE
Dende 1963 ofrecemos aos nosos clientes a mellor selección de materias primas de porco cun amplo catálogo de produtos de alta calidade elaborados e curados con mimo e coidado. Entre ...
Máis informaciónDende o inicio da recuperación da raza de porco celta, fomos pioneiros en trasladar a tradición e experiencia de salgados e embutidos ao porco celta e devolver o sabor ás casas ...
Máis informaciónO coidado tanto na cría como na alimentación permítenos ofrecer unha excelente carne de tenreira de raza rubia. A nosa carne presenta o equilibrio axeitado entre...
Máis informaciónicon
Resolvemos as túas dúbidas dende o Chat Web, email e teléfono