
Referencia: 029025
Marca: Teijeiro Selección
Ristra de chourizos de porco celta
Véndense por peso (12 unid. por kg) e fabrícanse con magros selectos de porco celta 100% certificado por Asoporcel
Bolsa con catro chourizos picantes fabricados con magros selectos de porcos criados no val de Sarria
Gastos de envío e prazos de entrega
Dereito de desistimento
Condicións xerais de venda
O noso chourizo extra picante é un dos produtos que mellor representa a gastronomía galega e un fiel reflexo da filosofía da nosa empresa. Feito de xeito totalmente artesanal, atado a man en tripa natural, método de curación lento, e afumado con madeira de carballo que lle confire o punto xusto de aroma que fai inconfundible esta peza. Véndese en bolsas de 4 unidades de aproximadamente 280 gramos de peso.
Os embutidos da gama comercial TEIJEIRO elabóranse empregando carne de porco branco, o que tamén se lle coñece como serrano. Os embutidos forman parte da tradición culinaria española e engaden sabor e cor a numerosos pratos de culler, apetecibles en calquera época do ano.
Coidamos ao máximo o proceso de fabricación dos nosos embutidos: uso de tripas naturais amarradas a man, afumados con leña de carballo natural, elaborados sen conservantes nin colorantes e aptos para celíacos, xa que están libres de glute e lactosa.
Enviamos os embutidos empregando TRANSPORTE NORMAL, pero sempre tes a opción de escoller o transporte frigorífico. Na España peninsular, a recepción do pedido producirase o seguinte día hábil, sempre que o pedido se confirme antes das 16:00 horas e, a menos que se faga en sábado, domingo ou festivo, caso no que o pedido tramitarase o primeiro día hábil posterior ao día en que se realizou. Máis información sobre gastos de envío e prazos de entrega na seguinte ligazón.
Referencia: 029025
Marca: Teijeiro Selección
Véndense por peso (12 unid. por kg) e fabrícanse con magros selectos de porco celta 100% certificado por Asoporcel
Referencia: 029037
Marca: Teijeiro Selección
Preséntase en pezas de arredor de 360 gramos de chourizo vela de porco celta 100% coa vertificación de Asoporcel
Referencia: 029026
Marca: Cercel
Paquete con envase interior con 4 chourizos de porco 100% celta e arredor de 310 gramos de peso
Referencia: 029037
Marca: Cercel
Paquete con envase interior cunha peza de 370 gramos de chourizo extra vela de porco 100% celta certificado por Asoporcel
Marca: Teijeiro
Se venden por encargo tanto frescos (9 unid./kg) como curados (12 unid./kg). Consultar plazo de entrega
Referencia: 010037
Marca: Teijeiro
Piezas de alrededor de 360 gramos de chorizo extra de cerdos criados en el valle de Sarria
Referencia: 010028
Marca: Teijeiro
Se presentan en bolsas y el precio es por unidad de chorizo criollo de cerdos criados en el valle de Sarria
Referencia: 010035
Marca: Teijeiro
Piezas de alrededor de 1 kg de butelo gallego de cerdos criados en el valle de Sarria
Referencia: 010029
Marca: Teijeiro
Se presenta en piezas de alrededor de 370 gramos de salchichón extra de cerdos criados en el valle de Sarria
Referencia: 010038
Marca: Teijeiro
Se venden en piezas de alrededor de 300 gramos de butifarra gallega de cerdos criados en el valle de Sarria
Marca: Teijeiro
Solicita tu pack para barbacoa: incluye costilla de cerdo, hamburguesas, criollos y chorizos
Referencia: 010026
Marca: Teijeiro
Bolsa con cuatro chorizos fabricados con magros selectos de cerdos criados en el valle de Sarria
Referencia: 010022
Marca: Teijeiro
Pieza envasada de alrededor de 400 gramos de chicharrones de cerdos criados en el valle de Sarria
Referencia: 010025
Marca: Teijeiro
Se venden por peso (12 unid. por kg) y se fabrican con magros selectos de cerdos del valle de Sarria
Referencia: 010041
Marca: Teijeiro
Se presenta en piezas envasadas de alrededor de 360 gramos de chorizo extra de cerdos criados en el valle de Sarria
Referencia: 010034
Marca: Teijeiro
Se presenta en piezas envasadas de alrededor de 500 gramos de lomo embuchado de cerdos criados en el valle de Sarria
Referencia: 010027
Marca: Teijeiro
Se venden por peso (12 unid. por kg) y se fabrican con carnes magras de cerdos criados en el valle de Sarria
Referencia: 010039
Marca: Teijeiro
Se presenta en piezas envasadas de alrededor de 370 gramos de salchichón extra de cerdos criados en el valle de Sarria
Bolsa con catro chourizos picantes fabricados con magros selectos de porcos criados no val de Sarria