Referencia: 010028
Marca: Teijeiro
Chourizo criollo
Preséntanse en bolsas e o prezo é por unidade de chourizo criollo de porcos criados no val de Sarria
Gastos de envío e prazos de entrega
Dereito de desistimento
Condicións xerais de venda
A nosa butifarra galega está feita de xeito 100% tradicional e destaca polo seu aroma e textura. Véndese en pezas cun peso aproximado de 300 gramos.
Os embutidos da gama comercial TEIJEIRO elabóranse empregando carne de porco branco, o que tamén se lle coñece como serrano. Os embutidos forman parte da tradición culinaria española e engaden sabor e cor a numerosos pratos de culler, apetecibles en calquera época do ano.
Coidamos ao máximo o proceso de fabricación dos nosos embutidos: uso de tripas naturais amarradas a man, afumados con leña de carballo natural, elaborados sen conservantes nin colorantes e aptos para celíacos, xa que están libres de glute e lactosa.
Enviamos os embutidos empregando TRANSPORTE NORMAL, pero sempre tes a opción de escoller o transporte frigorífico. Na España peninsular, a recepción do pedido producirase o seguinte día hábil, sempre que o pedido se confirme antes das 16:00 horas e, a menos que se faga en sábado, domingo ou festivo, caso no que o pedido tramitarase o primeiro día hábil posterior ao día en que se realizou. Máis información sobre gastos de envío e prazos de entrega na seguinte ligazón.
Referencia: 010028
Marca: Teijeiro
Preséntanse en bolsas e o prezo é por unidade de chourizo criollo de porcos criados no val de Sarria
Referencia: 02934
Marca: Teijeiro Selección
Pezas envasadas de arredor de 500 gramos de lombo embutido de porco celta 100% coa garantía de Asoporcel
Referencia: 029034
Marca: Cercel
Peza envasada con arredor de 500 gramos de lombo Cercel de porco 100% celta coa garantía de Asoporcel
Marca: Teijeiro Ternera
Solicita o teu pack para barbacoa: inclúe carne de tenreira de raza rubia, chourizos, criollos e hamburguesas
Referencia: 010015
Marca: Teijeiro
Cada peza de Lacón fresco de Galicia de porcos criados no val de Sarria pesa alrededor de 4 kg
Marca: Teijeiro
Peza de máis ou menos 600 gramos de corazón de porcos criados no val de Sarria
Marca: Teijeiro
Vendemos as hamburguesas de zorza galega en packs de 2 unidades, cada unidade pesando aproximadamente 150 gramos
Referencia: 010030
Marca: Teijeiro
Preséntase en bolsa con arredor de 500 gramos de Zorza galega extra de porcos criados no val de Sarria
Referencia: 010012
Marca: Teijeiro
Preséntanse en pezas de arredor de 1 kg para filetes de maza ou xamón de porcos criados no val de Sarria
Marca: Teijeiro
Véndese en pezas de 500 gramos de Cinta de lombo de porcos criados no val de Sarria, si desexas fileteado podes solicitalo
Referencia: 010017
Marca: Teijeiro
Véndese en pezas de arredor de 1 kg de Solombo de porcos criados no val de Sarria
Referencia: 010014
Marca: Teijeiro
Preséntase en pezas de arredor de 1 kg de Costela de porcos criados no val de de Sarria
Referencia: 010028
Marca: Teijeiro
Preséntanse en bolsas e o prezo é por unidade de chourizo criollo de porcos criados no val de Sarria
Marca: Teijeiro
Preséntanse en pezas de arredor de 1 kg de Meixelas de porcos criados no val de Sarria
Marca: Teijeiro
Ollos de porcos criados no val de Sarria, cortes personalizados para prácticas de laboratorio. O prezo é por unidade.
Marca: Teijeiro
Preséntase en pezas de media cacheira (1,5 kg) ou cachucha enteira (3 kg) de porcos criados no val de Sarria
Marca: Teijeiro
Ollos de porcos criados no val de Sarria, cortes personalizados para prácticas de laboratorio. O prezo é por unidade.
Marca: Teijeiro
Preséntase en pezas de arredor de 1 kg de Presa de porcos criados val de Sarria
Marca: Teijeiro
Peza de aproximadamente 900 gramos de mandíbula procedente de porcos criados no val de Sarria, corte personalizado para prácticas de laboratorio.
Marca: Teijeiro
Preséntase en pezas de arredor de 1 kg de Segredo de porcos criados no val de Sarria
Marca: Teijeiro
Peza de máis ou menos 1 kg de fígado de porcos criados no val de Sarria
Marca: Teijeiro
Preséntase en pezas de aproximadamente 5 kg de porcos criados no val de Sarria