5 1
Product Cachola de porco celta
5/ 5
Cachola de porco celta
  • Cachola de porco celta

Cachola de porco celta

029001
Preséntase en pezas de media cacheira (3 kg) ou cachucha enteira (6 kg) de porco 100% celta coa garantía de Asoporcel
Fracción
24,72 €
IVA incluido Entrega en 24-48 horas
Cantidade
En stock

Lembrámosche que podes solicitar o envasado, troceado, afumado, etc. dos produtos que merques. Só tes que indicalo nos comentarios do pedido no momento de realizalo, ou contactando co noso servizo de atención ao cliente.

Porco Celta 100% - Certificado por Asoporcel
 

Gastos de envío e prazos de entrega

 

Dereito de desistimento

 

Condicións xerais de venda

Descrición

A nosa Cachola de porco celta preséntase en pezas de media cacheira (3 kg aprox.) ou cachucha enteira (6 kg aprox.) de porco 100% celta coa certificación de Asoporcel.

As salgaduras da gama comercial TEIJEIRO SELECCIÓN elabóranse con carne de porco celta, unha raza autóctona de Galicia criada en liberdade e alimentada con cereais, castañas e vexetación dos soutos galegos. Todas as nosas salgaduras comercialízanse sen lactosa, sen proteínas do leite, sen glute, sen sulfitos, sen soia, sen colorantes, sen nitritos e sen nitratos, só se usa sal común.

Están sometidas a rigorosos controis, asegurando así todas as garantías sanitarias no proceso, desde a alimentación do animal ata a chegada do produto ao mercado.

Enviamos as salgaduras empregando TRANSPORTE NORMAL, pero sempre tes a opción de escoller o transporte frigorífico. Na España peninsular, a recepción do pedido producirase o seguinte día hábil, sempre que o pedido se confirme antes das 16:00 horas e, a menos que se faga en sábado, domingo ou festivo, caso no que o pedido tramitarase o primeiro día hábil posterior ao día en que se realizou. Máis información sobre gastos de envío e prazos de entrega na seguinte ligazón.

Detalles do produto
029001

Folla de datos

Raza
Porco Celta

Referencias específicas

EAN13
8436554882014
Tamén che pode interesar:
10 produtos máis na mesma categoría: