Referencia: 029025
Marca: Teijeiro Selección
Ristra de chourizos de porco celta
Ideais para barbacoa, fritir y cociñar. Véndense por peso (12 unid. por kg) e fabrícanse con magros selectos.
Gastos de envío e prazos de entrega
Dereito de desistimento
Condicións xerais de venda
O noso chourizo vela é un dos produtos que mellor representa a gastronomía galega e un fiel reflexo da filosofía da nosa empresa. Feito de xeito totalmente artesanal, atado a man en tripa natural, método de curación lento, e afumado con madeira de carballo o que lle confire o punto xusto de aroma que fai inconfundible esta peza. Véndese en pezas de aproximadamente 360 gramos de peso.
Os embutidos da gama comercial TEIJEIRO elabóranse empregando carne de porco branco, o que tamén se lle coñece como serrano. Os embutidos forman parte da tradición culinaria española e engaden sabor e cor a numerosos pratos de culler, apetecibles en calquera época do ano.
Coidamos ao máximo o proceso de fabricación dos nosos embutidos: uso de tripas naturais amarradas a man, afumados con leña de carballo natural, elaborados sen conservantes nin colorantes e aptos para celíacos, xa que están libres de glute e lactosa.
Enviamos os embutidos empregando TRANSPORTE NORMAL, pero sempre tes a opción de escoller o transporte frigorífico. Na España peninsular, a recepción do pedido producirase o seguinte día hábil, sempre que o pedido se confirme antes das 16:00 horas e, a menos que se faga en sábado, domingo ou festivo, caso no que o pedido tramitarase o primeiro día hábil posterior ao día en que se realizou. Máis información sobre gastos de envío e prazos de entrega na seguinte ligazón.
Referencia: 029025
Marca: Teijeiro Selección
Ideais para barbacoa, fritir y cociñar. Véndense por peso (12 unid. por kg) e fabrícanse con magros selectos.
Referencia: 029037
Marca: Teijeiro Selección
Preséntase en pezas de arredor de 360 gramos de chourizo vela de porco celta 100% coa garantía de Asoporcel
Referencia: 029026
Marca: Cercel
Paquete con envase interior con 4 chourizos de porco 100% celta e arredor de 360 gramos de peso
Referencia: 029037
Marca: Cercel
Paquete con envase interior cunha peza de 370 gramos de chourizo extra vela de porco 100% celta certificado por Asoporcel
Marca: Teijeiro
Solicita o teu pack para barbacoa: inclúe costela de porco, hamburguesas, criollos e chourizos
Referencia: 010041
Marca: Teijeiro
Preséntase en pezas envasadas de arredor de 360 gramos de chourizo extra de porcos criados no val de Sarria
Marca: Teijeiro
Véndense por encargo tanto frescos (9 unid./kg) como curados (12 unid./kg). Consultar prazo de entregaIdeales para barbacoa, freír y cocer. Se venden por peso (12 unid. por kg) y se fabrican con carnes magras,Recordamos que el sutil ahumado de leña de roble natural que llevan nuestros chorizos funciona como como conservante natural al igual que el ajo y...
Referencia: 010035
Marca: Teijeiro
Pezas de arredor de 1 kg de botelo galego de porcos criados no val de Sarria
Referencia: 010029
Marca: Teijeiro
Preséntase en pezas de arredor de 370 gramos de salchichón galego extra de porcos criados no val de Sarria
Referencia: 010026
Marca: Teijeiro
Bolsa con catro chourizos picantes fabricados con magros selectos de porcos criados no val de Sarria
Referencia: 010034
Marca: Teijeiro
Preséntase en pezas envasadas de arredor de 500 gramos de lombo embutido de porcos criados no val de Sarria
Referencia: 010022
Marca: Teijeiro
Peza envasada de arredor de 490 gramos de chicharróns prensados de porcos criados no val de Sarria
Referencia: 010026
Marca: Teijeiro
Bolsa con catro chourizos fabricados con magros selectos de porcos criados no val de Sarria
Referencia: 010039
Marca: Teijeiro
Preséntase en pezas envasadas de arredor de 370 gramos de salchichón galego extra de porcos criados no val de Sarria
Referencia: 010027
Marca: Teijeiro
Ideais para barbacoa, fritir y cociñar. Véndense por peso (12 unid. por kg) e fabrícanse con carnes magras.
Referencia: 010025
Marca: Teijeiro
Ideais para barbacoa, fritir y cociñar. Véndense por peso (12 unid. por kg) e fabrícanse con magros selectos.