5 1
Product Chourizos sen afumar
5/ 5
Chourizos sen afumar
  • Chourizos sen afumar

Chourizos sen afumar

Véndense por encargo tanto frescos (9 unid./kg) como curados (12 unid./kg). Consultar prazo de entrega
Ideales para barbacoa, freír y cocer. Se venden por peso (12 unid. por kg) y se fabrican con carnes magras,
Recordamos que el sutil ahumado de leña de roble natural que llevan nuestros chorizos funciona como como conservante natural al igual que el ajo y el pimentón,
El riesgo de su consumo preferente es más sensible, no se recomienda servir en verano en transporte seco.
Peso
14,00 €
IVA incluido
Cantidade
Só dispoñible por encargo

Lembrámosche que podes solicitar o envasado, troceado, afumado, etc. dos produtos que merques. Só tes que indicalo nos comentarios do pedido no momento de realizalo, ou contactando co noso servizo de atención ao cliente.

 

Gastos de envío e prazos de entrega

 

Dereito de desistimento

 

Condicións xerais de venda

Descrición

Vendemos os chourizos sen afumar previo encargo e poden ser frescos ou curados. No caso dos chourizos frescos, o prazo de entrega pode extenderse ata os 10 días, e no caso dos curados un mes, para ser aptos para o seu envasado. Se estás interesado en mercar chourizos sen afumar recomendámosche que consultes o prazo de entrega co noso servizo ao cliente.

Véndense a granel por kg de peso e aproximadamente entran 9 unidades en cada kg se son frescos, e 12 unidades se son curados.

O noso chourizo sen afumar é un dos produtos que mellor representa a gastronomía galega e un verdadeiro reflexo da filosofía da nosa empresa. Feito de xeito totalmente artesanal, atado a man en tripa natural, método de curación lento, e neste caso saltamos o proceso de afumado segundo o desexo expreso dos nosos clientes.

Os embutidos da gama comercial TEIJEIRO elabóranse empregando carne de porco branco, o que tamén se lle coñece como serrano. Os embutidos forman parte da tradición culinaria española e engaden sabor e cor a numerosos pratos de culler, apetecibles en calquera época do ano.

Coidamos ao máximo o proceso de fabricación dos nosos embutidos: uso de tripas naturais amarradas a man, afumados con leña de carballo natural, elaborados sen conservantes nin colorantes e aptos para celíacos, xa que están libres de glute e lactosa.

Enviamos os embutidos empregando TRANSPORTE NORMAL, pero sempre tes a opción de escoller o transporte frigorífico. Na España peninsular, a recepción do pedido producirase o seguinte día hábil, sempre que o pedido se confirme antes das 16:00 horas e, a menos que se faga en sábado, domingo ou festivo, caso no que o pedido tramitarase o primeiro día hábil posterior ao día en que se realizou. Máis información sobre gastos de envío e prazos de entrega na seguinte ligazón.

Detalles do produto

Folla de datos

Raza
Porco
Tamén che pode interesar:
12 produtos máis na mesma categoría: