Utilizamos cookies propias y de terceros para obtener datos estadísticos de la navegación de nuestros usuarios y mejorar nuestros servicios. Si acepta o continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

Cárnicas Teijeiro S.L.

ATESOURANDO SABEDORÍA DENDE 1964

Cárnicas Teijeiro comezou sendo unha empresa familiar dedicada á elaboración artesanal e venda de embutidos de Sarria, pequena vila de Galicia etapa do Camiño de Santiago a unha altitude de 513 metros sobre o nivel do mar e a 116 km de Compostela.

Hoxe, con máis de 50 anos de experiencia e xa pola terceira xeración, podemos considerarnos un referente na creación do sabor tradicional. Traballamos frescos, salgaduras e embutidos de máxima calidade, todo o noso xénero é apto para o consumo celiaco e está avalado polos rigorosos controis de calidade ao que o sometemos.

A filosofía da nosa empresa segue sendo unha técnica totalmente artesanal á que acompañan consinto, agarimo, traballo e paixón coidando cada fase do proceso ao detalle, sendo leste o noso selo distintivo e tendo sempre moi presente noso legado que non podía ser outro que a elaboración sen conservantes nin colorantes, o uso de tripas naturais e os afumados con leña de carballo natural, motivos polos que os produtos de Cárnicas Teijeiro son elogiados polos nosos clientes.

As razas coas que traballamos son Porco Branco e Porco Celta en porcino e Tenreira do val de Sarria de raza Loura en vacuno, estas dúas últimas 100% autóctonas de Galicia.