Utilizamos cookies propias y de terceros para obtener datos estadísticos de la navegación de nuestros usuarios y mejorar nuestros servicios. Si acepta o continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

TEIJEIRO SERRANO

Dende 1963 ofrecemos os nosos clientes a mellor selección de materias primas de porco branco cun amplo catálogo de produtos de máxima calidade elaborados e curados con consinto e esmero. Entre eles destacan os nosos salgaduras e embutidos atados a man, elaborados sen conservantes nin colorantes e aptos para celíacos, xa que están libres de gluten e lactosa. Todos se someten a rigorosos controis asegurando así todas as garantías sanitarias no proceso, desde a alimentación do animal ata a chegada do produto ao mercado.

TEIJEIRO SELECCIÓN & CERCEL

Desde o inicio a recuperación da Raza de Porco Celta fomos pioneiros en trasladar a tradición e experiencia do salgadura e o embutido ao Porco Celta e devolver ás casas o sabor autóctono e natural da máis antiga gastronomía galega, comezamos a traballar na elaboración de produtos desta raza bautizándoos como Teijeiro Selección. Non contentos con isto, quixemos dar un paso máis aló e coa reselección de magros e un maior tempo de curación sacamos unha gama gourmet á que apellidamos CERCEL.

O proxecto de RECUPERACIÓN PORCO CELTA de Cárnicas Teijeiro naceu:

  • Das Castiñeiras Galegas, onde os Porcos Celtas conviven coa natureza formando parte dun ecosistema único en terras galegas.
  • Do arraigamento dunha raza á súa terra que soubo sobrepoñerse a unha das épocas máis duras da súa historia na que prevalecían a produtividade e a rendibilidade sobre a calidade case levándoa á súa extinción.
  • Do compromiso e traballo por manter a pureza e calidade dunha raza.
  • Do saber facer dunha empresa que xeración tras xeración soubo salvagardar a tradición e a sabedoría dun pobo.

TEIJEIRO TENREIRA:

O coidado tanto na cría como na alimentación permítenos ofrecer excelente Tenreira Autóctona de Galicia de raza Loura. Procedente do val de Sarria, a nosa carne presenta o adecuado equilibrio entre magro e graxa cunha suave textura. Non se somete a ningún tratamento que non sexa o frío de cámara, onde non permanece máis de 10 días, para garantir a conservación do seu sabor intenso e así satisfacer os padais máis esixentes en calquera parte do mundo.