5 1
Product Corazón de porco
5/ 5
Corazón de porco
  • Corazón de porco

Corazón de porco

Peza de máis ou menos 600 gramos de corazón de porcos criados no val de Sarria
Peso
4,20 €
IVA incluido Entrega en 24-48 horas
Cantidade
En stock

Lembrámosche que podes solicitar o envasado, troceado, afumado, etc. dos produtos que merques. Só tes que indicalo nos comentarios do pedido no momento de realizalo, ou contactando co noso servizo de atención ao cliente.

 

Gastos de envío e prazos de entrega

 

Dereito de desistimento

 

Condicións xerais de venda

Descrición

Peza de máis ou menos 600 gramos de corazón de porcos criados no val de Sarria.

* Pódese enviar empregando transporte SECO sempre que non sexa para consumo humano

Os produtos frescos da gama comercial TEIJEIRO proceden de carne de porco branco, o que tamén se lle coñece como serrano. Todos os nosos produtos frescos comercialízanse sen lactosa, sen proteínas do leite, sen glute, sen sulfitos, sen soia, sen colorantes, sen nitritos e sen nitratos.

Están sometidos a rigorosos controis, asegurando así todas as garantías sanitarias no proceso, desde a alimentación do animal ata a chegada do produto ao mercado.

Enviamos os produtos frescos empregando transporte frigorífico. Na España Peninsular, a recepción do pedido producirase o seguinte día hábil antes das 13:30 horas, sempre que o pedido se confirme antes das 16:00 horas e, a menos que se faga en venres, sábado, domingo ou festivo, caso no que o pedido tramitarase o primeiro día hábil posterior ao día en que se realizou. Máis información sobre gastos de envío e prazos de entrega na seguinte ligazón.

Detalles do produto
Tamén che pode interesar:
18 produtos máis na mesma categoría:

Marca: Teijeiro

Mandíbula de porco

Peza de aproximadamente 900 gramos de mandíbula procedente de porcos criados no val de Sarria, corte personalizado para prácticas de laboratorio.

Prezo 12,00 €
Máis
Consultar prazo de entrega