Referencia: 010008
Marca: Teijeiro
Xamón curado de porco
Pezas de 7,5 kg e 8 kg de xamón curado ou serrano de porcos criados no val de Sarria
Cortamos o xamón a máquina segundo nos indiques e empaquetámolo para a súa correcta conservación. (Podese solicitar presuposto vía mail para corte a man).
Gastos de envío e prazos de entrega
Dereito de desistimento
Condicións xerais de venda
Cortamos o xamón segundo nos indiques e empaquetámolo para a súa correcta conservación.
Referencia: 010008
Marca: Teijeiro
Pezas de 7,5 kg e 8 kg de xamón curado ou serrano de porcos criados no val de Sarria
Referencia: 029008
Marca: Teijeiro Selección
Pezas de entre 7 e 8 kg de xamón de porco celta 100% cunha curación mínima de 24 meses e certificado por Asoporcel
Referencia: 029048
Marca: Teijeiro Selección
Pezas a partires de 4.5/5.5 y 6kg (aprox) de paleta de porco celta 100% cunha curación mínima de 18 meses e certificación de Asoporcel
Referencia: 029008
Marca: Cercel
Peza de entre 8 e 9 kg de xamón gran reserva de porco 100% celta con curación mínima de 30 meses. (Inclue caixa Cercel)
Referencia: 029049
Marca: Cercel
Preséntase en sobres con 100 gramos de lonchas de xamón de porco 100% celta cortado a man
Referencia: 029048
Marca: Cercel
Pezas de aproximadamente 6/6.5kg aprox de paleta gran reserva de porco 100% celta con curación mínima de 30 meses
Marca: ASA Pimentón y Especias
Moi axeitado para as industrias cárnicas e indispensable na cociña. Preséntase en bolsas de 250 gramos de peso.
Un viño branco galego con aromas cítricos e herbáceos, perfecto con marisco e peixe
Un viño branco galego con aromas cítricos e herbáceos, perfecto con marisco e peixe