Referencia: 029001
Marca: Teijeiro Selección
Cachola de porco celta
Preséntase en pezas de media cacheira (3 kg) ou cachucha enteira (6 kg) de porco 100% celta coa garantía de Asoporcel
Gastos de envío e prazos de entrega
Dereito de desistimento
Condicións xerais de venda
O noso Espiñazo de porco, tamén coñecido como Soá de porco, preséntase en pezas de 1 kg, 2 kg, 3 kg ou 4 kg aproximadamente.
As salgaduras da gama comercial TEIJEIRO elabóranse con carne de porco branco, o que tamén se lle coñece como serrano. Todas as nosas salgaduras comercialízanse sen lactosa, sen proteínas do leite, sen glute, sen sulfitos, sen soia, sen colorantes, sen nitritos e sen nitratos, só se usa sal común.
Están sometidas a rigorosos controis, asegurando así todas as garantías sanitarias no proceso, desde a alimentación do animal ata a chegada do produto ao mercado.
Enviamos as salgaduras empregando TRANSPORTE NORMAL, pero sempre tes a opción de escoller o transporte frigorífico. Na España peninsular, a recepción do pedido producirase o seguinte día hábil, sempre que o pedido se confirme antes das 16:00 horas e, a menos que se faga en sábado, domingo ou festivo, caso no que o pedido tramitarase o primeiro día hábil posterior ao día en que se realizou. Máis información sobre gastos de envío e prazos de entrega na seguinte ligazón.
Referencia: 029001
Marca: Teijeiro Selección
Preséntase en pezas de media cacheira (3 kg) ou cachucha enteira (6 kg) de porco 100% celta coa garantía de Asoporcel
Referencia: 029009
Marca: Teijeiro Selección
Preséntase en pezas de arredor de 1 kg de soá ou espiñazo de porco 100% celta coa certificación de Asoporcel
Referencia: 029032
Marca: Teijeiro Selección
Pezas envasadas de 500 gramos ou 1 kg de touciño de porco 100% celta coa garantía de Asoporcel
Marca: Teijeiro Selección
Preséntase en pezas de arredor de 3,750 kg de lacón salgado de porco 100% celta coa garantía de Asoporcel
Referencia: 010008
Marca: Teijeiro
Pezas de 7,5 kg e 8 kg de xamón curado ou serrano de porcos criados no val de Sarria
Referencia: 010042
Marca: Teijeiro
Pezas envasadas de 500 gramos ou 1 kg de touciño de porcos criados no val de Sarria
Referencia: 010006
Marca: Teijeiro
Preséntase en pezas de 1 kg, 2 kg, 2,5 kg, 3 kg ou 3,5 kg de touciño salgado de porcos criados no val de Sarria
Referencia: 010007
Marca: Teijeiro
Preséntase en pezas de entre 3 e 3,5 kg de lacón salgado de Galicia de porcos criados no val de Sarria
Marca: Teijeiro
Solicita o teu pack para cocido de porco: inclúe lacón, soá ou espiñazo, botelo, chourizos e cacheira de porco
Marca: Teijeiro
O estómago salgado de porco véndese en pezas de entre 200 e 400 gramos.
Marca: Teijeiro
Pezas afumadas con media cacheira (1,5 kg) ou cachucha enteira (3 kg) de porco. Sérvense previo encargo.
Referencia: 010006
Marca: Teijeiro
Preséntase en pezas de 1 kg, 2 kg, 2,5 kg, 3 kg ou 3,5 kg de touciño con costela de porcos criados no val de Sarria
Referencia: 010005
Marca: Teijeiro
Véndese en pezas de arredor de 1,8 kg de codillo de porcos criados en no val de Sarria
Referencia: 010004
Marca: Teijeiro
Preséntanse en pezas de arredor de 400 gramos de dentes de porcos criados no val de Sarria
Referencia: 010001
Marca: Teijeiro
Preséntase en pezas de media cacheira (1,5 kg) ou cachucha enteira (3 kg) de porcos criados no val de Sarria
Referencia: 010002
Marca: Teijeiro
Preséntanse en bolsas de arredor de 1 kg de mans de porcos criados no val de Sarria
Referencia: 010003
Marca: Teijeiro
Preséntanse en pezas de arredor de 200 gramos de orellas de porcos criados no val de Sarria
Marca: Teijeiro
Véndese en pezas de 500 gramos ou 1 kg de unto galego de porcos criados no val de Sarria
Marca: Teijeiro
A costela salgada de cerdo véndese por kg, o prezo de 1 kg é de 7,45 €