- Novo
Marca: Teijeiro Ternera
Fígado de tenreira
Peza de máis ou menos 1 kg de fígado de tenreira de raza rubia
Gastos de envío e prazos de entrega
Dereito de desistimento
Condicións xerais de venda
Ollos de porcos criados no val de Sarria, cortes personalizados para prácticas de laboratorio. O prezo é por unidade.
* Pódese enviar empregando transporte SECO sempre que non sexa para consumo humano
Os produtos frescos da gama comercial TEIJEIRO proceden de carne de porco branco, o que tamén se lle coñece como serrano. Todos os nosos produtos frescos comercialízanse sen lactosa, sen proteínas do leite, sen glute, sen sulfitos, sen soia, sen colorantes, sen nitritos e sen nitratos.
Están sometidos a rigorosos controis, asegurando así todas as garantías sanitarias no proceso, desde a alimentación do animal ata a chegada do produto ao mercado.
Enviamos os produtos frescos empregando transporte frigorífico. Na España Peninsular, a recepción do pedido producirase o seguinte día hábil antes das 13:30 horas, sempre que o pedido se confirme antes das 16:00 horas e, a menos que se faga en venres, sábado, domingo ou festivo, caso no que o pedido tramitarase o primeiro día hábil posterior ao día en que se realizou. Máis información sobre gastos de envío e prazos de entrega na seguinte ligazón.
Marca: Teijeiro Ternera
Peza de máis ou menos 1 kg de fígado de tenreira de raza rubia
Marca: Teijeiro
Peza de máis ou menos 1 kg de fígado de porcos criados no val de Sarria
Marca: Teijeiro Selección
Peza de máis ou menos 1 kg de fígado de porco celta 100% coa garantía de Asoporcel
Marca: Teijeiro Selección
Peza de máis ou menos 600 gramos aproximadamente de corazón de porco celta 100% coa garantía de Asoporcel
Marca: Teijeiro
Peza de máis ou menos 600 gramos de corazón de porcos criados no val de Sarria
Referencia: 010038
Marca: Teijeiro
Véndense en pezas de arredor de 300 gramos de butifarra galega de porcos criados no val de Sarria
Referencia: 010014
Marca: Teijeiro
Preséntase en pezas de arredor de 1 kg de Costela de porcos criados no val de de Sarria
Referencia: 010030
Marca: Teijeiro
Preséntase en bolsa con arredor de 500 gramos de Zorza galega extra de porcos criados no val de Sarria
Referencia: 010028
Marca: Teijeiro
Preséntanse en bolsas e o prezo é por unidade de chourizo criollo de porcos criados no val de Sarria
Marca: Teijeiro
Peza de aproximadamente 900 gramos de mandíbula procedente de porcos criados no val de Sarria, corte personalizado para prácticas de laboratorio.
Marca: Teijeiro
Preséntase en pezas de media cacheira (1,5 kg) ou cachucha enteira (3 kg) de porcos criados no val de Sarria
Marca: Teijeiro
Vendemos as hamburguesas de zorza galega en packs de 2 unidades, cada unidade pesando aproximadamente 150 gramos
Marca: Teijeiro
Preséntanse en pezas de arredor de 1 kg de Meixelas de porcos criados no val de Sarria
Marca: Teijeiro
Preséntase en pezas de aproximadamente 5 kg de porcos criados no val de Sarria
Marca: Teijeiro
Preséntase en pezas de arredor de 1 kg de Presa de porcos criados val de Sarria
Referencia: 010017
Marca: Teijeiro
Véndese en pezas de arredor de 1 kg de Solombo de porcos criados no val de Sarria
Referencia: 010015
Marca: Teijeiro
Cada peza de Lacón fresco de Galicia de porcos criados no val de Sarria pesa alrededor de 4 kg
Referencia: 010012
Marca: Teijeiro
Preséntanse en pezas de arredor de 1 kg para filetes de maza ou xamón de porcos criados no val de Sarria
Marca: Teijeiro
Véndese en pezas de 500 gramos de Cinta de lombo de porcos criados no val de Sarria, si desexas fileteado podes solicitalo
Marca: Teijeiro
Ollos de porcos criados no val de Sarria, cortes personalizados para prácticas de laboratorio. O prezo é por unidade.
Marca: Teijeiro
Peza de máis ou menos 1 kg de fígado de porcos criados no val de Sarria
Marca: Teijeiro
Preséntase en pezas de arredor de 1 kg de Segredo de porcos criados no val de Sarria