Referencia: 010004
Marca: Teijeiro
Dentes de porco
Preséntanse en pezas de arredor de 400 gramos de dentes de porcos criados no val de Sarria
Gastos de envío e prazos de entrega
Dereito de desistimento
Condicións xerais de venda
As nosas Orellas de porco preséntanse en pezas de aproximadamente 200 gramos.
As salgaduras da gama comercial TEIJEIRO elabóranse con carne de porco branco, o que tamén se lle coñece como serrano. Todas as nosas salgaduras comercialízanse sen lactosa, sen proteínas do leite, sen glute, sen sulfitos, sen soia, sen colorantes, sen nitritos e sen nitratos, só se usa sal común.
Están sometidas a rigorosos controis, asegurando así todas as garantías sanitarias no proceso, desde a alimentación do animal ata a chegada do produto ao mercado.
Enviamos as salgaduras empregando TRANSPORTE NORMAL, pero sempre tes a opción de escoller o transporte frigorífico. Na España peninsular, a recepción do pedido producirase o seguinte día hábil, sempre que o pedido se confirme antes das 16:00 horas e, a menos que se faga en sábado, domingo ou festivo, caso no que o pedido tramitarase o primeiro día hábil posterior ao día en que se realizou. Máis información sobre gastos de envío e prazos de entrega na seguinte ligazón.
Referencia: 010004
Marca: Teijeiro
Preséntanse en pezas de arredor de 400 gramos de dentes de porcos criados no val de Sarria
Referencia: 029001
Marca: Teijeiro Selección
Preséntase en pezas de media cacheira (3 kg) ou cachucha enteira (6 kg) de porco 100% celta coa garantía de Asoporcel
Referencia: 029009
Marca: Teijeiro Selección
Preséntase en pezas de arredor de 1 kg de soá ou espiñazo de porco 100% celta coa certificación de Asoporcel
Marca: Teijeiro Selección
Preséntase en pezas de arredor de 3,750 kg de lacón salgado de porco 100% celta coa garantía de Asoporcel
Referencia: 010004
Marca: Teijeiro
Preséntanse en pezas de arredor de 400 gramos de dentes de porcos criados no val de Sarria
Marca: Teijeiro
Solicita o teu pack para cocido de porco: inclúe lacón, soá ou espiñazo, botelo, chourizos e cacheira de porco
Referencia: 010006
Marca: Teijeiro
Preséntase en pezas de 1 kg, 2 kg, 2,5 kg, 3 kg ou 3,5 kg de touciño con costela de porcos criados no val de Sarria
Referencia: 010009
Marca: Teijeiro
Preséntase en pezas de 1, 2, 3 ou 4 kg de espiñazo ou soá de porcos criados no val de Sarria
Marca: Teijeiro
A costela salgada de cerdo véndese por kg, o prezo de 1 kg é de 7,45 €
Referencia: 010005
Marca: Teijeiro
Véndese en pezas de arredor de 1,8 kg de codillo de porcos criados en no val de Sarria
Referencia: 010002
Marca: Teijeiro
Preséntanse en bolsas de arredor de 1 kg de mans de porcos criados no val de Sarria
Referencia: 010007
Marca: Teijeiro
Preséntase en pezas de entre 3 e 3,5 kg de lacón salgado de Galicia de porcos criados no val de Sarria
Marca: Teijeiro
Pezas afumadas con media cacheira (1,5 kg) ou cachucha enteira (3 kg) de porco. Sérvense previo encargo.
Marca: Teijeiro
O estómago salgado de porco véndese en pezas de entre 200 e 400 gramos.
Marca: Teijeiro
Véndese en pezas de 500 gramos ou 1 kg de unto galego de porcos criados no val de Sarria
Referencia: 010042
Marca: Teijeiro
Pezas envasadas de 500 gramos ou 1 kg de touciño de porcos criados no val de Sarria
Referencia: 010008
Marca: Teijeiro
Pezas de 7,5 kg e 8 kg de xamón curado ou serrano de porcos criados no val de Sarria
Referencia: 010001
Marca: Teijeiro
Preséntase en pezas de media cacheira (1,5 kg) ou cachucha enteira (3 kg) de porcos criados no val de Sarria
Referencia: 010006
Marca: Teijeiro
Preséntase en pezas de 1 kg, 2 kg, 2,5 kg, 3 kg ou 3,5 kg de touciño salgado de porcos criados no val de Sarria