
Referencia: 010007
Marca: Teijeiro
Lacón galego salgado
Preséntase en pezas de entre 3 e 3,5 kg de lacón galego salgado de porcos criados no val de Sarria
Gastos de envío e prazos de entrega
Dereito de desistimento
Condicións xerais de venda
A nosa Paleta de porco celta reserva preséntase en pezas de aproximadamente 4 kg e 4,5 kg, cun período de curación mínimo de 18 meses. Debido á raza e ao sistema de cría libre, a nosa Paleta de porco celta reserva ten un gran valor nutricional debido ao seu contido en ácidos graxos insaturados e ácido oleico. Moi recomendable para unha dieta equilibrada.
As salgaduras da gama comercial TEIJEIRO SELECCIÓN elabóranse con carne de porco celta, unha raza autóctona de Galicia criada en liberdade e alimentada con cereais, castañas e vexetación dos soutos galegos. Todas as nosas salgaduras comercialízanse sen lactosa, sen proteínas do leite, sen glute, sen sulfitos, sen soia, sen colorantes, sen nitritos e sen nitratos, só se usa sal común.
Están sometidas a rigorosos controis, asegurando así todas as garantías sanitarias no proceso, desde a alimentación do animal ata a chegada do produto ao mercado.
Enviamos as salgaduras empregando TRANSPORTE NORMAL, pero sempre tes a opción de escoller o transporte frigorífico. Na España peninsular, a recepción do pedido producirase o seguinte día hábil, sempre que o pedido se confirme antes das 16:00 horas e, a menos que se faga en sábado, domingo ou festivo, caso no que o pedido tramitarase o primeiro día hábil posterior ao día en que se realizou. Máis información sobre gastos de envío e prazos de entrega na seguinte ligazón.
Referencia: 010007
Marca: Teijeiro
Preséntase en pezas de entre 3 e 3,5 kg de lacón galego salgado de porcos criados no val de Sarria
Referencia: 010015
Marca: Teijeiro
Cada peza de Lacón galego fresco de porcos criados no val de Sarria pesa alrededor de 4 kg
Referencia: 029008
Marca: Cercel
Peza de entre 8,5 e 9 kg de xamón gran reserva de porco 100% celta con curación mínima de 30 meses
Referencia: 029048
Marca: Cercel
Peza de entre 4,5 e 5 kg de paleta gran reserva de porco 100% celta con curación mínima de 30 meses
Marca: Jamotec
Soporte de xamón xiratorio e pregable de uso profesional. Suminístrase con bolsa de viaxe
Marca: Teijeiro Selección
Envase de 100 gramos de jamón loncheado de cerdo celta con una curación de 24 meses
Referencia: 029009
Marca: Teijeiro Selección
Se presenta en piezas de alrededor de 1 kg de espinazo o solana de cerdo celta
Referencia: 029032
Marca: Teijeiro Selección
Piezas envasadas de 500 gramos ó 1 kg panceta de cerdo celta con la certificación de Asoporcel
Marca: Teijeiro Selección
Solicita tu pack para cocido de cerdo Celta: incluye lacón, espinazo, butelo, chorizos y cabeza de cerdo
Marca: Teijeiro Selección
Se presenta en piezas de alrededor de 3,750 kg de lacón cerdo celta salado con la certificación de Asoporcel
Referencia: 029008
Marca: Teijeiro Selección
Piezas de 8 kg de jamón de cerdo celta con una curación mínima de 24 meses
Referencia: 029001
Marca: Teijeiro Selección
Se presenta en piezas de media cabeza (3 kg) o cabeza entera (6 kg) de cerdo celta 100% con la certificación de Asoporcel