Referencia: 010007
Marca: Teijeiro
Lacón salgado de Galicia
Preséntase en pezas de entre 3 e 3,5 kg de lacón salgado de Galicia de porcos criados no val de Sarria
Gastos de envío e prazos de entrega
Dereito de desistimento
Condicións xerais de venda
A nosa Paleta de porco celta reserva preséntase en pezas a partires de 5 kg, cun período de curación mínimo de 18 meses. Debido á raza e ao sistema de cría libre, a nosa Paleta de porco celta reserva ten un gran valor nutricional debido ao seu contido en ácidos graxos insaturados e ácido oleico. Moi recomendable para unha dieta equilibrada.
Excepción: contén conservantes e antioxidantes, pero está libre de alérxenos, glute e lactosa.
As salgaduras da gama comercial TEIJEIRO SELECCIÓN elabóranse con carne de porco celta, unha raza autóctona de Galicia criada en liberdade e alimentada con cereais, castañas e vexetación dos soutos galegos. Todas as nosas carnes salgadas son aptas para celíacos, xa que están libres de glute e lactosa.
Están sometidas a rigorosos controis, asegurando así todas as garantías sanitarias no proceso, desde a alimentación do animal ata a chegada do produto ao mercado.
Enviamos as salgaduras empregando TRANSPORTE NORMAL, pero sempre tes a opción de escoller o transporte frigorífico. Na España peninsular, a recepción do pedido producirase o seguinte día hábil, sempre que o pedido se confirme antes das 16:00 horas e, a menos que se faga en sábado, domingo ou festivo, caso no que o pedido tramitarase o primeiro día hábil posterior ao día en que se realizou. Máis información sobre gastos de envío e prazos de entrega na seguinte ligazón.
Referencia: 010007
Marca: Teijeiro
Preséntase en pezas de entre 3 e 3,5 kg de lacón salgado de Galicia de porcos criados no val de Sarria
Referencia: 010015
Marca: Teijeiro
Cada peza de Lacón fresco de Galicia de porcos criados no val de Sarria pesa alrededor de 4 kg
Referencia: 029008
Marca: Cercel
Peza de entre 8 e 9 kg de xamón gran reserva de porco 100% celta con curación mínima de 30 meses. (Inclue caixa Cercel)
Referencia: 029048
Marca: Cercel
Pezas de aproximadamente 6/6.5kg aprox de paleta gran reserva de porco 100% celta con curación mínima de 30 meses
Marca: Jamotec
Soporte de xamón xiratorio e pregable de uso profesional. Suminístrase con bolsa de viaxe
Marca: Teijeiro Selección
Envase de 100 gramos de xamón loncheado de porco celta 100% cunha curación de 24 meses e certificado por Asoporcel
Referencia: 029032
Marca: Teijeiro Selección
Pezas envasadas de 500 gramos ou 1 kg de touciño de porco 100% celta coa garantía de Asoporcel
Marca: Teijeiro Selección
Solicita o teu pack para cocido de porco celta: inclúe lacón, soá ou espiñazo, botelo, chourizos e cacheira de porco 100% celta
Referencia: 029009
Marca: Teijeiro Selección
Preséntase en pezas de arredor de 1 kg de soá ou espiñazo de porco 100% celta coa certificación de Asoporcel
Marca: Teijeiro Selección
O rabo ou cola salgada de porco celta de 200gr a 5Kg aproximadamente e procede de porcos de raza celta 100% coa garantía de Asoporcel
Referencia: 029001
Marca: Teijeiro Selección
Preséntase en pezas de media cacheira (3 kg) ou cachucha enteira (6 kg) de porco 100% celta coa garantía de Asoporcel
Marca: Teijeiro Selección
Preséntase en pezas de arredor de 3,750 kg de lacón salgado de porco 100% celta coa garantía de Asoporcel
Marca: Teijeiro Selección
A costela salgada de porco celta véndese por kg e procede de porcos de raza celta 100% coa garantía de Asoporcel
Referencia: 029008
Marca: Teijeiro Selección
Pezas de entre 7 e 8 kg de xamón de porco celta 100% cunha curación mínima de 24 meses e certificado por Asoporcel
Marca: Teijeiro Selección
Pezas afumadas con media cacheira (3 kg) ou cachucha enteira (6 kg) de porco celta coa garantía de Asoporcel. Sérvense previo encargo.