5 1
Product Redondo de tenreira
5/ 5
Redondo de ternera raza rubia autóctona de Galicia
  • Redondo de ternera raza rubia autóctona de Galicia

Redondo de tenreira

Peza de 2,5 kg de peso e moi pouca graxa de redondo de tenreira de raza rubia
Peso
33,75 €
IVA incluido Entrega en 24-48 horas
Cantidade
En stock

Lembrámosche que podes solicitar o envasado, troceado, afumado, etc. dos produtos que merques. Só tes que indicalo nos comentarios do pedido no momento de realizalo, ou contactando co noso servizo de atención ao cliente.

 

Gastos de envío e prazos de entrega

 

Dereito de desistimento

 

Condicións xerais de venda

Descrición

O Redondo de Tenreira é unha peza compacta de aproximadamente 2,5 kg de peso, cara externa das patas traseiras do animal, ao longo da contra e en contacto coa tapa.

Ten unha forma cilíndrica e carece de nervios visibles. Ten moi pouca graxa e é un pouco seco, pero máis tenro e suculento que a contra. Ideal para mechados, asar ou cociñar no seu propio zume. Tamén se usa para facer produtos con carne picada.

O redondo de tenreira é un corte de tenreira que se obtén do dorso do animal, máis concretamente das patas traseiras. É un corte delgado e versátil, cun sabor suave e suculento.

O redondo de tenreira pódese cociñar de moitas formas como á grella, á prancha ou ao forno, e adoita servirse en rodajas finas. É unha das carnes máis utilizadas na cociña italiana para facer o famoso "ossobuco" (óso con buraco) e é moi apreciada polo seu sabor e textura suave. O redondo de tenreira tamén é unha excelente opción para cociñar na grella, xa que se cociña rapidamente e queda suculento.

É unha carne moi nutritiva e rica en proteínas, ferro e cinc, e é unha excelente opción para incluír nunha dieta equilibrada.

O coidado tanto na reprodución coma na alimentación permítenos ofrecer unha excelente carne de Tenreira de raza rubia. A nosa carne ten o xusto equilibrio entre magro e graxa cunha textura suave.

Os nosos produtos non se someten a ningún tratamento que non sexa cámara fría, sen lactosa, proteínas do leite, glute, sulfitos, soia, colorantes, conservantes, nitritos e nitratos. Están suxeitos a controis rigorosos, asegurando así todas as garantías sanitarias no proceso, desde a alimentación do animal ata a chegada do produto ao mercado.

Enviamos os produtos frescos empregando transporte frigorífico. Na España Peninsular, a recepción do pedido producirase o seguinte día hábil antes das 13:30 horas, sempre que o pedido se confirme antes das 16:00 horas e, a menos que se faga en venres, sábado, domingo ou festivo, caso no que o pedido tramitarase o primeiro día hábil posterior ao día en que se realizou. Máis información sobre gastos de envío e prazos de entrega na seguinte ligazón.

Detalles do produto
Tamén che pode interesar:
20 produtos máis na mesma categoría: