5 1
Product Ristra de chourizos de porco celta
5/ 5
Ristra de chourizos de porco celta
  • Ristra de chourizos de porco celta

Ristra de chourizos de porco celta

029025
Ideais para barbacoa, fritir y cociñar. Véndense por peso (12 unid. por kg) e fabrícanse con magros selectos.
Peso
21,00 €
IVA incluido Entrega en 24-48 horas
Cantidade
Últimas unidades en stock

Lembrámosche que podes solicitar o envasado, troceado, afumado, etc. dos produtos que merques. Só tes que indicalo nos comentarios do pedido no momento de realizalo, ou contactando co noso servizo de atención ao cliente.

Porco Celta 100% - Certificado por Asoporcel
 

Gastos de envío e prazos de entrega

 

Dereito de desistimento

 

Condicións xerais de venda

Descrición

Ideais para barbacoa, fritir y cociñar.

A nosa Ristra de chourizos de porco celta é un dos produtos que mellor representa a gastronomía galega e un fiel reflexo da filosofía da nosa empresa. Feito de xeito totalmente artesanal, atado a man en tripa natural, método de curación lento, e afumado con madeira de carballo que lle confire o punto xusto de aroma que fai inconfundible esta peza. Véndense por peso (12 unidades por kg) e están feitos con carne magra selecta de porco celta.

Unha ristra de chourizos de porco celta é unha forma tradicional de presentar e conservar estes chourizos na nosa terra, Galicia. A ristra é unha fileira de chourizos colgados e curados ao aire libre, que permite que a carne seque e adquira o seu sabor e textura característicos. As ristras de chourizo de porco celta pódense atopar en tendas especializadas, mercados e feiras de produtos autóctonos de Galicia. Estas ristras son unha forma popular de comprar chourizos frescos e naturais, e tamén son unha vista común nas cociñas das casas de campo da rexión. Son moitas as persoas que as compran como recordo ou agasallo para levar a casa, e son unha forma tradicional de almacenar e presentar o produto.

Os chourizos de porco celta son un produto cárnico moi popular en Galicia, rexión do noroeste de España. Estes chourizos están elaborados con carne de porco de raza celta, que se caracteriza polo seu sabor intenso e textura tenra. A carne mestúrase cunha variedade de especias e condimentos, como pimentón, cebola e allo, antes de encherse en tripas naturais e curarse durante varias semanas.

Unha das características que os diferencia doutros chourizos é a súa textura e sabor, xa que son moi saborosos e teñen un punto crocante pola proporción de graxa que ten a carne. Os chourizos de porco celta adoitan servirse en rodajas e pódense comer sós ou como parte dunha variedade de pratos, como empanadas, sopas ou guisos. Ademais, estes chourizos tamén son moi valorados polos amantes do xamón ibérico e cada vez son máis populares fóra de Galicia.

Hai varias formas de presentar os chourizos de porco celta, compartimos algunhas delas con vós:

  1. Como aperitivo: os chourizos celtas pódense cortar en rodajas finas e servirse como aperitivo cunha táboa de queixos ou pan.
  2. Como prato principal: os chourizos celtas pódense cociñar en rodajas ou anacos e servir como prato principal con arroz, patacas ou verduras.
  3. Como guarnición: os chourizos celtas pódense cortar en anacos e utilizarse como guarnición para pratos de carne ou peixe.
  4. En ensaladas: os chourizos celtas pódense cortar en rodajas finas e engadilas ás ensaladas para obter un sabor afumado e picante.
  5. Como ingredientes de pizza: os chourizos celtas pódense cortar en rodajas finas e usarse como ingredientes nunha pizza.

A continuación propoñémosche diferentes formas de cociñar os chourizos de porco celta:

  1. Paella con chourizos: engade anacos de chourizo celta a unha paella tradicional para obter un sabor afumado e picante.
  2. Guiso de chourizo e garavanzos: cociña chourizos celtas con garavanzos, cebola, pemento e tomate para un guiso fácil e saboroso.
  3. Chourizos ao forno: coloca os chourizos nunha bandexa de forno e coce a 180 graos durante 20-25 minutos para obter un chourizo crocante e saboroso.
  4. Sopa de chourizo: engade anacos de chourizo celta a unha sopa de verduras para engadir sabor e proteína.
  5. Chourizos e ovos revoltos: mestura anacos de chourizo celta con ovos revoltos para un almorzo rápido e sinxelo.

Os embutidos da gama comercial TEIJEIRO SELECCIÓN elabóranse con carne de porco celta, unha raza autóctona de Galicia criada en liberdade e alimentada con cereais, castañas e vexetación dos soutos galegos. Os embutidos forman parte da tradición culinaria española e engaden sabor e cor a numerosos pratos de culler, apetecibles en calquera época do ano.

Coidamos ao máximo o proceso de fabricación dos nosos embutidos: atadas a man co uso de tripas naturais, afumados con leña de carballo natural, feitos sen conservantes nin colorantes e aptos para celíacos, xa que están libres de glute e lactosa.

Enviamos os embutidos empregando TRANSPORTE NORMAL, pero sempre tes a opción de escoller o transporte frigorífico. Na España peninsular, a recepción do pedido producirase o seguinte día hábil, sempre que o pedido se confirme antes das 16:00 horas e, a menos que se faga en sábado, domingo ou festivo, caso no que o pedido tramitarase o primeiro día hábil posterior ao día en que se realizou. Máis información sobre gastos de envío e prazos de entrega na seguinte ligazón.

Detalles do produto
029025

Folla de datos

Raza
Porco Celta

Referencias específicas

EAN13
8436554882304
Tamén che pode interesar:
7 produtos máis na mesma categoría: