Referencia: 010025
Marca: Teijeiro
Chourizo extra curado en ristra
Ideais para barbacoa, fritir y cociñar. Véndense por peso (12 unid. por kg) e fabrícanse con magros selectos.
Gastos de envío e prazos de entrega
Dereito de desistimento
Condicións xerais de venda
Ideais para barbacoa, fritir y cociñar.
A nosa Ristra de chourizos de porco celta é un dos produtos que mellor representa a gastronomía galega e un fiel reflexo da filosofía da nosa empresa. Feito de xeito totalmente artesanal, atado a man en tripa natural, método de curación lento, e afumado con madeira de carballo que lle confire o punto xusto de aroma que fai inconfundible esta peza. Véndense por peso (12 unidades por kg) e están feitos con carne magra selecta de porco celta.
Unha ristra de chourizos de porco celta é unha forma tradicional de presentar e conservar estes chourizos na nosa terra, Galicia. A ristra é unha fileira de chourizos colgados e curados ao aire libre, que permite que a carne seque e adquira o seu sabor e textura característicos. As ristras de chourizo de porco celta pódense atopar en tendas especializadas, mercados e feiras de produtos autóctonos de Galicia. Estas ristras son unha forma popular de comprar chourizos frescos e naturais, e tamén son unha vista común nas cociñas das casas de campo da rexión. Son moitas as persoas que as compran como recordo ou agasallo para levar a casa, e son unha forma tradicional de almacenar e presentar o produto.
Os chourizos de porco celta son un produto cárnico moi popular en Galicia, rexión do noroeste de España. Estes chourizos están elaborados con carne de porco de raza celta, que se caracteriza polo seu sabor intenso e textura tenra. A carne mestúrase cunha variedade de especias e condimentos, como pimentón, cebola e allo, antes de encherse en tripas naturais e curarse durante varias semanas.
Unha das características que os diferencia doutros chourizos é a súa textura e sabor, xa que son moi saborosos e teñen un punto crocante pola proporción de graxa que ten a carne. Os chourizos de porco celta adoitan servirse en rodajas e pódense comer sós ou como parte dunha variedade de pratos, como empanadas, sopas ou guisos. Ademais, estes chourizos tamén son moi valorados polos amantes do xamón ibérico e cada vez son máis populares fóra de Galicia.
Hai varias formas de presentar os chourizos de porco celta, compartimos algunhas delas con vós:
A continuación propoñémosche diferentes formas de cociñar os chourizos de porco celta:
Os embutidos da gama comercial TEIJEIRO SELECCIÓN elabóranse con carne de porco celta, unha raza autóctona de Galicia criada en liberdade e alimentada con cereais, castañas e vexetación dos soutos galegos. Os embutidos forman parte da tradición culinaria española e engaden sabor e cor a numerosos pratos de culler, apetecibles en calquera época do ano.
Coidamos ao máximo o proceso de fabricación dos nosos embutidos: atadas a man co uso de tripas naturais, afumados con leña de carballo natural, feitos sen conservantes nin colorantes e aptos para celíacos, xa que están libres de glute e lactosa.
Enviamos os embutidos empregando TRANSPORTE NORMAL, pero sempre tes a opción de escoller o transporte frigorífico. Na España peninsular, a recepción do pedido producirase o seguinte día hábil, sempre que o pedido se confirme antes das 16:00 horas e, a menos que se faga en sábado, domingo ou festivo, caso no que o pedido tramitarase o primeiro día hábil posterior ao día en que se realizou. Máis información sobre gastos de envío e prazos de entrega na seguinte ligazón.
Referencia: 010025
Marca: Teijeiro
Ideais para barbacoa, fritir y cociñar. Véndense por peso (12 unid. por kg) e fabrícanse con magros selectos.
Referencia: 010026
Marca: Teijeiro
Bolsa con catro chourizos picantes fabricados con magros selectos de porcos criados no val de Sarria
Referencia: 010027
Marca: Teijeiro
Ideais para barbacoa, fritir y cociñar. Véndense por peso (12 unid. por kg) e fabrícanse con carnes magras.
Referencia: 029026
Marca: Cercel
Paquete con envase interior con 4 chourizos de porco 100% celta e arredor de 360 gramos de peso
Referencia: 02934
Marca: Teijeiro Selección
Pezas envasadas de arredor de 500 gramos de lombo embutido de porco celta 100% coa garantía de Asoporcel
Referencia: 029026
Marca: Teijeiro Selección
Bolsa con 4 chourizos de porco celta 100% e arredor de 360 gramos de peso coa garantía de Asoporcel
Referencia: 029035
Marca: Teijeiro Selección
Pezas de arredor de 1,2 kg de botelo de porco 100% celta 100% coa garantía de Asoporcel
Referencia: 029029
Marca: Teijeiro Selección
Preséntase en pezas de arredor de 370 gramos de salchichón de porco celta 100% coa garantía de Asoporcel
Referencia: 029039
Marca: Teijeiro Selección
Preséntase en pezas envasadas de arredor de 370 gramos de salchichón de porco celta 100% coa garantía de Asoporcel
Referencia: 029037
Marca: Teijeiro Selección
Preséntase en pezas de arredor de 360 gramos de chourizo vela de porco celta 100% coa garantía de Asoporcel
Referencia: 029037
Marca: Teijeiro Selección
Preséntase en pezas envasadas de arredor de 360 gramos de chourizo vela de porco celta 100% coa garantía de Asoporcel